Cazarea particulară va genera 45.000 mil. euro în Europa în 2020

Piaţa de cazare particulară a crescut în Europa mult mai rapid decât întregul sector în general. Potrivit datelor furnizate de PhoCusWright, între 2010 şi 2020 acest segment va genera o valoare de 20.000 de milioane de euro şi va depăşi 45.000 de milioane de euro în generarea de bogăţie în 2020. 

Închirierea turistică în Europa este o formă prioritară de cazare, determinată în mare parte de apariţia populaţiei de călători millenials. Turiştii europeni văd deja chiriile ca un tip de bază de cazare, mai degrabă decât ca o nişă.

Cazarea particulară va genera 45.000 mil. euro în Europa în 2020

Cu această creştere extraordinară, marketingul locuinţelor turistice s-a transformat, de asemenea, profund. Rezervările online, închirierile urbane, sejururile scurte şi ferestrele emergente restructurează panorama.

“Linia dintre hoteluri şi chirii este din ce în ce mai înceţoşată, deoarece tot mai mulţi călători cele mai bune unităţi de cazare pentru călătoriile lor şi nu neapărat o casă sau un hotel”, spune Douglas Quinby, vicepreşedinte de cercetare la PhoCusWright.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply