Camere pentru plans oferite femeilor într-un hotel japonez

Hotelul Mitsui Garden Yotsuya din Tokyo a anunţat o promoţie interesantă în care oferă camere pentru plâns clienţilor de sex feminin, aşa cum informează ziarul Daily Mail.

Aceste camere au clinex “de lux”, precum şi filme “tipic feminine” care permit femeilor “să plângă în confort şi discreţie”.

Există, de asemenea, reviste şi benzi desenate manga pentru cele mai sensibile, iar printre cele mai triste filme se află Forest Gump şi filmul sud-coreean A Moment to Remember.

Hotelul, care a anunţat promoţia printr-un comunicat de presă, ei asigură că acest serviciu este pentru a ajuta clienţii să elimine stresul sau a depăşi orice problema emoţională.

Aceste camere permit femeilor “să plângă cu poftă cu confort şi discreţie”.

Aceste camere permit femeilor “să plângă cu poftă cu confort şi discreţie”. Imagine Shutterstock.

După plâns clientele pot utiliza şerveţele de curăţare şi mascara pentru ochi special oferite de hotel pentru a evita “ochii umflaţi” în dimineata următoare.

Bărbaţii nu pot rezerva aceste camere, deoarece acestea sunt concepute pentru a servi oaspeţii de sex feminini, ceva care a fost calificat ca o nedreptate, deoarece şi “baărbatii au nevoie uneori de un plâns bun”.

În acest sens, se aminteşte faptul că hotelul women only din Copenhaga a fost obligat să primească bărbaţi, aşa cum am informat în altă ştire.

Promoţia este disponibilă până pe 31 august şi preţul pe cameră porneşte de la 83 de dolari (74,5 euro) pe noapte.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply