Camere capsulă pentru clienţii fără vertij

Suites de aventură într-un hotel de milioane de stele păzitor al cerului. Aşa defineşte Nature Vive pentru a se bucura de o noapte diferită agăţat în gol la 400 de metri înălţime în Valea Sacră din Cuzco (Peru). Acesta are trei capsule complet transparente de 7,5 metri lungime pe 2,60 înălţime şi lăţime, deşi una dintre ele este modulul de servicii, cu capacitate pentru patru paturi fiecare, opt persoane pentru fiecare noapte.

O noapte este sejurul maxim de care clienţii se pot bucura, din cauza cererii ridicate. Campania, care oferă de cinci ani activitati de turism de aventură la munte, a proiectat Skylodge Adventure Suites ca şi complement la oferta lor.

În acest sens, site-ul său explică faptul că “peisajul care trebuie urcat spre ‘cuibul de condori’ cu trenul ne-a facut să ne gândim cum ar fi să petrecem o noapte în acest loc magic fără a fi atârnati de un portaledge, şi să ne bucurăm de facilităţile inimaginabile plus nopţi cu lună plină şi Calea Lactee în maxima sa splendoare”.

Capsulele sunt situate la 400 metri înălţime şi accesul la ele se poate face pe cale ferată sau tirolină.

Capsulele sunt situate la 400 metri înălţime şi accesul la ele se poate face pe cale ferată sau tirolină.

Rezultatele sunt două module, plus serviciile, fiecare dintre ele cu patru paturi, o masă şi o baie privată cu chiuvetă şi toaleta separata de restul cabinei printr-un perete care izolează zgomotul, totul fabricat în alumniniu aerospaţial şi policabornat de înaltă rezistenţă. Baia se află sub o cupulă de 1,8 metri în diametru, cu perdele în caz că se doreşte mai multă intimitate cu condorii, singurii vecini la această înălţime.

Acestea au, de asemenea, şase ferestre şi patru guri de aerisire pentru a asigura o atmosferă adecvată. Iluminarea este complet ecologică, datorită panourilor fotovoltaice care permit inmagazinarea energiei în bateriile pentru a alimenta patru lămpi în interior, împreună cu o lampă solară la fiecare pat.

 Fiecare modul are patru paturi, o masă şi o baie privată cu chiuvetă şi toaletă.

Fiecare modul are patru paturi, o masă şi o baie privată cu chiuvetă şi toaletă.

Facilităţile în fiecare modul oferă un serviciu cu o comoditate totală şi confort cu paturi, perne, pilote de pene şi lenjerii de pat de calitate optimă. Şi toate la un pret care oscilează între 258 şi 280 de euro pe persoană, în functie de dacă camera are una sau doua căi de acces, cale ferată, tirolină sau ambele. Preţul include, de asemenea, transportul la şi de la hotel, ghizi, echipament, cina şi micul dejun.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply