Shadow

Calea recuperării hoteliere până în 2023 împreună cu business traveler

Deși în acest moment este încă imposibil de trasat o perspectivă viitoare pentru sectorul turistic și, în special, pentru hotelier, datele privind intenția de a reveni la normalitate, chiar și în domeniul business travel, sugerează o creștere susținută pentru următorii ani. Acest lucru se reflectă într-un raport publicat de PhoCusWright la începutul lunii ianuarie 2021. 

 

Studiul colectează date de pe piața Statelor Unite, care ar putea fi extrapolate cu nuanțe la restul piețelor și se concentrează pe călătorii de afaceri, un segment care a suferit în special cu COVID-19 și în care, cu toate acestea, călătorii sunt entuziasmați de psobilitatea de a reveni la activitățile normale când se întorc oportunitățile. 

 

Mai exact, 9 din 10 sunt dispuși să participe la întâlniri și evenimente chiar dacă amenințarea virusului nu a fost încă rezolvată. Și doar 23% intenționează să reducă călătoriile pentru a participa doar la evenimente esențiale

 

Dacă decizia ar depinde exclusiv de călători, perspectivele de întoarcere a activității ar fi mult mai optimiste, spune raportul PhoCusWright. 

 

Printre principalele constatări ale sondajului se numără faptul că trei sferturi dintre călători se așteaptă ca, companiile lor să le permită să călătorească pe măsură ce oportunitățile se întorc

 

În ceea ce privește impactul pandemiei asupra planurilor lor sau tipurilor de evenimente la care vor participa, răspunsurile sunt foarte variate, precum și în ce tip îi vor face să se simtă mai confortabil în ceea ce privește dimensiunea. Convențiile și evenimentele mai mari sunt doar puțin în spatele celor mai mici

 

Trei din patru calatori se simt confortabil cu ideea de a călători pentru a participa la un eveniment sau întâlnire în SUA, dar mult mai puțini sunt dispuși să treacă frontierele internaționale. 

 

Consultantul recunoaște că este foarte dificil să faci previziuni. „Odată cu începutul noului an, multe întrebări rămân fără răspuns, iar impactul și incertitudinea în jurul COVID-19 continuă să bântuie toate părțile interesante în călătorii pentru întâlniri și evenimente. Întrebarea când va reveni industria depinde în cele din urmă de un amestec complicat de știință, guvern, policita angajatorilor și încrederea călătorilor”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.