Cele mai bune companii aeriene în 2017

Qatar Airways a fost aleasă pentru  patra oară ca cea mai bună Companie Aeriană din Lume în cadrul premiilor Skytrax 2017 World Airline Awards, votată de 24 milioane de călători din întreaga lume în sondajul anual realizat în rândul pasagerilor. Compania aeriană cu sediul la Doha a câştigat, de asemenea, premii importante pentru cea mai bună Business Class din Lume, Cel Mai Bun Salon VIP din Lume şi Cea Mai Bună Companie din Orientul Mijlociu. Lufthansa este prima din Europa, ocupând locul şapte în lume.

Singapore Airlines, una dintre favoritele premiilor, a ocupat locul al doilea în lume, şi a primit, de asemenea, premii ca Cea Mai Bună Companie din Asia, Cel Mai Bun Scaun la Business Class, Cel Mai Bun Catering la Clasa Premium Economy.

Cele mai bune companii aeriene în 2017: Qatar Airways Numarul 1.

Cele mai bune companii aeriene în 2017: Qatar Airways Numarul 1.

Cunoscute drept “Oscarurile industriei de aviaţie”, Skytrax World Airline Awards se bucură de stimă şi respect în cadrul sectorului pentru claritatea şi independenţa procesului de selecţie, fără influenţă externă sau sponzorizare. Procesul de votare în sondaj şi analiza rezultatelor obţinute au fost supuse unei evaluări detaliate şi independente de către Autoritatea de Publicitate din Regatul Unit (ASA), fiind evaluate ca fiind pe deplin conforme, transparente şi independente,

Sondajul permite ca orice companie aeriană din lume să fie nominalizată, permiţând călătorilor să facă propria alegere. Pentru rezultatele finale au fost luate în considerare 19.87 milioane de intrări valide, între august 2016 şi mai 2017, cu participarea a 105 naţionalităţi şi realizat în engleză, spaniolă şi chineză. Sondajul a acoperit peste 325 de companii aeriene, de la cele mai mari companii internaţionale până la cei mai mici operatori interni, măsurându-se standardele de calitate a 41 de produse şi factori de servicii la bord şi mediul aeroportului care alcătuiesc experienţa pasagerilor.

Potrivit rezultatelor, cele mai bune companii aeriene din lume în 2017 au fost:

 1. Qatar Airways
 2. Singapore Airlines
 3. ANA All Nipon Airways
 4. Emirates
 5. Cathay Pacific
 6. Eva Air
 7. Lufthansa
 8. Etihad Airways
 9. Hainan Airlines
 10. Garuda Indonesia
 11. Thai Airways
 12. Turkish Airlines
 13. Virgin Australia
 14. Swiss Int’l Air Lines
 15. Qantas Airways
 16. Japan Airlines
 17. Austrian
 18. Air France
 19. Air New Zealand
 20. Asiana Airlines

 

Sursă: hosteltur.com

2 comments

  • evisionturism says:

   Da asa e, e doar pentru a putea face o comparatie. Rankingul pentru 2018 era deja programat sa fie publicat.

Leave a Reply