Brazilia are proiectate 51 de hoteluri pentru Jocurile Olimpice

În mijlocul Cupei Mondiale de Fotbal si a pregătirilor pentru Jocurile Olimpice din 2016, care vor avea loc la Rio de Janeiro, industria hotelieră din Brazilia continua să crească şi există în prezent 51 de hoteluri mari în construcţie, aşa cum dezvăluie TopHotelsProjects.

Pentru evenimentul sportiv care va avea loc peste doi ani, Rio de Janeiro va adăuga cel puţin 2.000 de camere noi, deoarece sunt proiectate 9 hoteluri noi, fiind Trumph Hotel şi Grand Hyatt două dintre cele mai importante.

Grand Hyatt, a cărui deschidere este programată pentru luna octombrie a anului viitor, va oferi 436 de camere, în timp ce Trump Hotel va avea 171 de camere distribuite într-un turn de 13 etaje; cu acest hotel de lux, care va fi inaugurat în ianuarie 2016 şi va costa aproximativ 82,5 milioane de dolari (60,3 milioane de euro).

 Rio de Janeiro va adăuga peste 2.000 de locuri.  #shu#.

Rio de Janeiro va adăuga peste 2.000 de locuri. Imagine Shutterstock.

Pentru iunie 2015 este programată deschiderea unui hotel al lanţului Four Seasons în Sao Paulo; în septembrie un Ritz-Carlton de 310 de camere în Barra da Tijuaca şi pentru aprilie 2016 un Four Seasons Resort de 153 de camere care “se află în prezent în construcţie în Recife”.

La aceste proiecte citate de TopHotelsProjects se adaugă hotelurile Holiday Inn şi Holiday Inn Express a lanţului InterContinental Hotels Group (IHG), care vor fi deschise în Rio de Janeiro; cele 12 hoteluri pe care Accor le va deschide în opt localităţi ale statului din Sao Paulo, după investiţii de 100 de milioane de dolari (73 de milioane de euro).

Se estimează că până în 2016 Brazilia va investi aproximativ 5.300 milioane de dolari (3.879 de milioane de euro) în hoteluri, ceea ce va însemna deschiderea a 70.000 de camere noi.

Sursă: hosteltur.com

 

One comment

  1. […] Potrvit preşedintelui WTTC, Cupa Mondială de Fotbal care a avut loc în Brazilia în luna iulie a fost un mare succes pentru turismul din regiune şi Jocurile Olimpice de la Rio în 2016 “vor pune America de Sud în centrul lumii în următorii ani”. A se vedea, de asemenea, ştirea Brazilia are proiectate 51 de hoteluri pentru Jocurile Olimpice. […]

Leave a Reply