Branson obţine cele 1.200 M € pentru Virgin Cruise

Fondatorul Virgin Group, Richard Branson, a anunţat că a obţinut deja cele 1.700 milioane de dolari (1.234 milioane de euro) necesare pentru finanţarea noului operator de croaziere pe care intenţionează să-l lanseze.

Aşa cum am informat în ştirea Branson doreşte să scoată pe piaţa Virgin Cruise, managerul a angajat compania Allan & Co pentru a supraveghea dezvoltarea unui operator de croaziere şi 1.000 de miloane de dolari (726 de milioane de euro) din care 1.700 vor fi alocate noilor vapoare.

Branson a anunţat săptămână aceasta că a reuşit să colecteze toată suma de care avea nevoie de la investitori din Golful Persic. Aşa cum informează ziarul local din zona The National, “capitalul va fi utilizat pentru a construi flota de la zero pentru a lucra în pieţele din Caraibe şi Marea Mediterană şi va avea sediul în Miami”.

La rândul său, ziarul Gulf Business informează că “Branson spune că proiectul va dura un timp pentru a începe operaţiunile datorită procesului de construire a navelor”.

El lanzamiento está pendiente de la construcción de los dos primeros barcos.

Lansarea aşteaptă construirea a primelor două bărci.

 

Sursă: hosteltur.com

 

One comment

  1. […] Branson are multe proiecte în curs de desfăşurare. Aşa cum am informat în ştirea, Branson obţine cele 1.200 M € pentru Virgin Cruise, el intenţionează să lanseze propia companie de croazieră, după ce a obţinut fonduri de la […]

Leave a Reply