Booking.com conduce Topul 25 al celor mai vizitate site-uri de rezervări

Booking.com, cu 108 milioane de vizitatori în luna octombrie este de rezervări cel mai vizitat, cu o prezenţă puternică în creştere în Statele Unite, de unde sunt 10,86% din vizitatori, potrivit datelor colectate de Similar Web. 

Acesta este urmat de departe în Top 25 de site-urile de rezervări cele mai vizitate TripAdvisor, cu 48,5 milioane de vizite şi Hotels.com, cu 29,3 milioane. Expedia ocupă locul al patrulea cu 24,3 de milioane de vizite, în timp ce Priceline ocupă al şaselea loc şi Kayak al nouălea.

Pe de altă parte, atrage atenţia poziţia bună ocupată de agenţia online braziliană Hotelurbano.com, pe al optulea loc, agenţiile online chinezeşti Cript.com şi metasearch-ul chinez Qunar.com, pe locurile 10 şi 14, în timp ce agenţia online indiană Makemtryp, ocupă locul cu numărul 12.

Pe de altă parte, iasă în evidenţă pentru timpul petrecut pe site-ul japonez Jalan.net, cu 9:58 minute, urmată de un alt site japonez Travel.rakuten.co.jp, cu 8:43 de minute şi site-ul de închirieri de case de vacanţă Airbnb.com, care are în medie 8:34 de minute.

Booking.com lidera el Top 25 de sites de reservas más visitados

Sursă: hosteltur.com   skift.com

One comment

  1. […] 4. Booking.com conduce topul 25 ale celor mai vizitate site-uri de rezervări […]

Leave a Reply