Booking.com conduce clasamentul celor mai populare site-uri de rezervare

Booking.com este site-ul de rezervări turistice care a primit cele mai multe vizite în luna mai 2014, potrivit datelor Similar Web, cu 210,5 milioane de vizitatori. 

Acesta este urmat în popularitate de site-urile TripAdvisor, cu un total de 159,6 milioane de vizitatori, în timp ce al treilea loc este pentru site-ul Expedia cu 63,5 milioane.

Al patrulea loc este ocupat de compania deţinută de Expedia Hotels.com, care a obţinut 34,5 milioane de vizitatori, urmată de Airbnb, cu 32,5 milioane.

Booking.com conduce clasamentul celor mai populare site-uri de rezervari

Poziţia a şasea este pentru Agoda.com, deţinută de grupul Priceline, la fel ca Booking.com, cu 31,6 milioane, în timp ce a şaptea este ocupată de Priceline.com, cu 28 de milioane.

Pe al optulea loc se alfă site-urile Skyscanner, cu 23,4 milioane de vizitatori, al nouălea de site-urile metasearch-ului Kayak, cu 23,2 milioane şi al zecelea de OTA indiană MakeMyTrip, cu 18,4 milioane de vizitatori.

Trivago se află pe locul 12, cu 17,5 milioane, în timp ce Lastminute ocupă locul 21, cu 7,6 milioane şi OTA chineză Ctrip deţine locul 24, cu 7,3 milioane. Metasearch-ul chinez Qunar ocupă locul 29, cu 6,3 milioane de vizitatori.

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply