Best Western restructurează organizarea sa teritorială în Europa

Lanţul hotelier Best Western rearanjează, începând cu 1 ianuarie 2016, structura sa în Europa, în scopul de a “consolida şi a îmbunătăţi” eficienţa organizării sale pe bătrânul continent. Noua structură este formată din mai mult de 1.300 de hoteluri europene în şase zone, pentru a realiza o organizare “mai raţională, flexibilă şi puternică”.

La începutul noului an, Best Western va avea în Europa o nouă organizare teritorială distribuită în şase zone de acţiune care va îmbunătăţi funcţionarea lanţului şi beneficiile pentru hotelurile sale independente.

Best Western restructurează organizarea sa teritorială în Europa

Best Western restructurează organizarea sa teritorială în Europa

Scopul este, potrivit lanţului american: “să continuăm să extindem serviciile pe care Best Western le oferă hotelurilor sale independiente, cu raţionalizare semnificativă şi reducerea costurilor de operare“. De asemenea, noua entitate va continua să îmbunătăţească managementul operaţional, comercial şi administrativ al lanţului în Europa, oferind viteza şi flexibilitate în luarea deciziilor. În plus, noul design va permite o consolidare mai mare între toţi membrii săi a apartenenţei la o organizaţie globală.

Best Western International, Inc., cu sediul Phoenix, Arizona, este format din mai mult de 4.000 de hoteluri din peste 100 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply