Shadow

Bali, închisă turismului străin până la sfârșitul anului

Insula Bali va rămâne închisă pentru turismul străin până la sfârșitul anului, după ce autoritățile locale și-au anulat decizia de reprimire a călătorilor internaționali începând cu 11 septembrie, din cauza incidenței ridicate de COVID-19 în țară. Guvernatorul Bali, Wayan Koster, a explicat într-o declarație ca situația „nu este favorabilă” pentru a permite sosirea turiștilor străini. 

 

Destinația indoneziană și-a redeschis plajele, templele și alte locuri turistice pentru vizitatorii locali la sfârșitul lunii iulie și revenirea turismului internațional era programată pe 11 septembrie. Cu toate acestea, aceste planuri au fost afectate de creșterea infecțiilor în țară. 

Bali va rămâne închisă turismului internațional până la sfârșitul anului.

 

Koster raportează că guvernul central sprijină planurile de recuperare a turismului prin deschiderea ușilor pentru călătorii internaționali. „Cu toate acestea, acest lucru necesită grijă, prudență, să nu ne grăbim și necesită pregătire detaliată„, a spus el potrivit TTGmedia.com. 

 

„Guvernul indonezian nu își poate redeschide porțile pentru vizitatorii străini până la sfârșitul anului 2020, deoarece situația din Indonezia, inclusiv Bali, nu este încă sigură pentru ei”, a menționat Koster. 

 

„Bali nu trebuie să dea greș, deoarece ar avea un impact negativ asupra imaginii Indoneziei în ochii lumii„, a spus el, potrivit ziarului ‘Jakarta Post’. 

 

În acest fel, după cum a explicat guvernatorul Bali, autoritățile se vor concentra pe încercarea de a atrage mai mulți turiști indonezieni în următoarele luni

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.