Shadow

Așa planifică britanicii unde și când vor călători din nou

Cererea de călătorii în Regatul Unit, acum paralizata din cauza carantinării populației, se presupune că se va relansa în octombrie, după cum relevă datele de căutare a zborurilor colectate de compania de marketing digital Sojern

 

Piața nr. 1

Trebuie amintit că Regatul Unit este principala piața sursă de turiști străini pentru Spania, cu 18 milioane de sosiri anul trecut. Însă acum toată industria este paralizată din cauza crizei de coronavirus

 

Cu toate acestea, „deși călătorii din Marea Britanie sunt izolați la casele lor, ei tot visează și cercetează despre vacanțele lor următoare”, spune Susie Bindman, o purtătoare de cuvânt a Sojern la Londra. 

 

De fapt, acum nu există nicio creștere a căutărilor de zboruri pentru perioada de vară, cum ar fi cazul în acest moment, dar datele relevă un alt tip de comportament: „călătorii preferă să-și planifice următoarea călătorie pentru mai târziu în acest an„. Adică, din octombrie. 

 

Destinații de vis

„Și unde visează călătorii din Marea Britanie să plece în vacanță următoare? Spania„, spune Susie Bindman. 

 

În acest sens, căutările de zbor dezvăluie că britanicii vor fi încurajați să călătorească în destinațiile spaniole începând cu luna octombrie, iar tendința va crește în lunile următoare, arătând o creștere anuală de 1.626% a călătoriei în ianuarie 2021

 

Alte destinații care se redresează în cerere după vară sunt Franța (creștere de 409% pentru ianuarie), Italia (+385%) și chiar propriul Regat Unit (+59%). 

 

După cum subliniază Susie Brindman, faptul că consumatorii caută zboruri în avans pentru o dată cât mai îndepărtată ca ianuarie 2021 se explică prin situația excepțională pe care o traversează piața din cauza crizei coronavirusului. 

 

„Aceste numere semnificative în ceea ce privește creșterile, sunt un semn foarte timpuriu al intenției de a călători„, conchide analistul Sojern. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.