Shadow

Așa a fost construită noua navă emblemă a Costa Cruises

Noua navă emblemă a Costa Cruises, „Costa Toscana”, s-a îmbărcat în luna martie în croaziera sa inaugurală, după ce a fost livrată în decembrie anul trecut de către șantierul naval Meyer Turku din Finlanda, care a produs un videoclip spectaculos care arată procesul de construcție al ambarcațiunii. 

 

Este a doua navă a lui Costa, alături de „Costa Smeralda”, alimentată cu gaz natural lichefiat (GNL), cea mai avansată tehnologie de combustibil din industria maritimă pentru reducerea emisiilor poluante. 

 

Dintre cifrele acestui gigant al marilor de 180.000 de tone (GT), se remarcă cele peste 2.600 de cabine (dintre care 1.550 cu balcon), 13 căzi cu hidromasaj și piscine, 11 restaurante și cafenele și 19 baruri si pub-uri. 

Noua navă emblemă a Costa are 2.600 de cabine, 1.550 dintre ele cu balcon.

 

După debut, va rămâne în vestul Mediteranei pe tot parcursul anului. În timpul sezonului de vară, „Costa Toscana” va face escală la Savona, Citavecchia, Napoli, Ibiza, Valencia și Marsilia, în timp ce în sezonul de toamnă Palma de Mallorca va înlocui Ibiza. 

 

Obiectivul pe care Costa Cruises dorea să-l atingă este revenirea la normalitate după pandemie și să aibă întreaga flotă navigând în această vară.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.