Amadeus îşi extinde oferta pentru hoteluri cu achiziţionarea companiei Itesso

Amadeus a cumpărat Itesso BVm, un furnizor de sisteme de management al hotelurilor (PMS), cu care speră să-şi extindă oferta tehnologică pentru hoteluri.

Această tranzacţie “apropie Amadeus de obiectivul său de unificare a sistemelor cunoscute în prezent ca sisteme de rezervare centralizată (CRS), sisteme de management al hotelurilor (PMS), sisteme de management al veniturilor (RMS), vânzări şi catering şi alte sisteme într-o platformă de model de comunitate bazată pe cloud, care se concentrează în intregime pe experienţa oaspetului”, afirmă surse din interiorul companiei.

“Tehnologia de rezervare a hotelurilor este o componentă cheie în strategia noastră si evaluăm numeroase opţiuni pentru a extinde potenţialul nostru în acest domeniu”, explică Paco Perez-Lozao, vicepreşedinte senior de noi afaceri la Amadeus. A fost esenţial să găsim o companie cu experienţa adecvată care să se concentreze pe succesul clientului şi să împărtăşească viziunea noastră. Noi credem că cultura noastră corporativă se potriveşte cu cea a Itesso. Tehnologia sa iasă în evidenţă mai mult decât celelalte şi, ca sisteme PMS bazate pe cloud, poate fi integrată cu precizie în oferta noastră globală.

Ca urmare a tranzacţiei, este de aşteptat ca toţi angajaţii Itesso, care sunt în număr de aproximativ 100, inclusiv echipa de management, să fie transferaţi la Amadeus. “Echipa şi eu suntem încântaţi să facem parte din Amadeus”, a spus Bas Blommaart, directorul general al Itesso. Blommaart a continuat: “Prin integrarea sistemului Itesso ELS ca modul cheie al platformei bazată pe cloud a Amadeus pentru industria hotelieră se deschide o gamă întreagă de posibilităţi pentru clienţii noştri, atât pentru cei actuali cât şi pentru cei viitori”.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply