Airbnb solicită mobilizarea gazdelor pentru legalizarea activităţii lor

Parisul a găzduit timp de trei zile Airbnb Open, eveniment care a trebuit să fie încheiat mai devreme ca urmare a atentatelor de vineri din capitala franceză. La acesta au participat peste 5.000 de membrii ai comunităţii Airbnb din 110 de ţări. Chris Lehane, şeful de Politica Globală şi Relaţii Publice a platformei, a subliniat necesitatea că “gazdele să se organizeze pentru a obţine prin mobilizarea lor de a legaliza activitatea”.

Economia de colaborare, aşa cum subliniază Airbnb, “face istorie”. De fapt, pentru Chip Conley, responsabilul global de Cazare şi Strategie, “ospitalitatea se desfăşoară în inima şi între toate gazdele o revoluţionăm şi democratizăm“. În acest sens, CEO-ul şi co-fondatorul său, Brian Chesky, a subiliniat angajamentul Airbnb de a colecta taxa turistică în toate oraşele care solicită acest lucru.

Printre noutăţile anunţate de echipa plataformei evidenţiază formarea gazdei printre noile profesii: “scopul este de a un sentiment de comunitate mai mare facilitând comunicarea cu colegii prin intermediul site-ului său de activitate”.

Imagine a succesului evenimentului Airbnb Open, saptamana trecuta la Paris.

Imagine a succesului evenimentului Airbnb Open, saptamana trecuta la Paris.

De asemenea, ei se angajează să ofere servicii pentru turiştii de business, ajutând gazdele să adapteze locuinţele lor pentru ca acest segment de cerere să se poată bucura mai bine de sejurul lor.

 

Iniţiative de solidaritate

Atentatele de la Paris au obligat organizatorii să anuleze toate sesiunile de sâmbătă şi ceremonia de închidere, după interdicţia Guvernului francez de a organiza evenimente de masă. În solidaritate cu cei afectaţi, comunitatea Airbnb în capitala franceză s-a oferit să găzduiască călătorii care au fost nevoiţi să-şi prelungească şederea.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply