Agenţiile germane menţin ritmul de creştere în septembrie

Vânzările agenţiilor germani pentru sezonul de vară au fost stimulate de bunele cifre din septembrie, când s-a înregistrat o creştere totală a rezervărilor de 13% faţă de anul precedent, potrivit cifrelor Panoului de Agenţii a firmei de consultanţă Gfk.

Astfel, în a noua lună a anului a avut loc o creştere a vânzărilor pentru sezonul de vârf de 8%, ceea ce a însemnat ca vânzările acumulate vara aceasta se află cu 1,9% peste cele de anul trecut, o îmbunătăţire faţă de 1,7% care se înregistră până în august, aşa cum informăm în ştirea Vânzările agenţiilor germane au continuat să se redreseze în luna august.

Agenţiile germane menţin ritmul de creştere în septembrie

În general, datele Gfk certifică faptul că vânzările last minute au funcţionat la fel de bine vara aceasta ca şi cele în avans, cu creşteri sensibile a cererii în luna iulie, august şi septembrie. Prin urmare, agenţiile germane se pregătesc pentru a încheia o altă vară record în vânzări, în timp ce iarna funcţionează, de asemenea, bine, cu o creştere acumulată de 5,6%.

Acest sezon de iarna a început mai puternic decât anul trecut, când în septembrie s-a înregistrat cu 4,2%. La vânzările puternice de croaziere se alătură creşterea rezervărilor pentru pachetele turistice, care cresc şi ele. Vânzările în avans pentru vara anului 2015 avansează puternic cu o creştere de 14,3% în septembrie.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply