Agenţiile germane acumulează cu 5,4% mai multe rezervări pentru vară

Rezervările agenţiilor germane acumulează o creştere de 5,4% pentru următorul sezon de vară, potrivit datelor recente publicate de firma de consultanţă Gfk.

Luna mai este cea care reflectă cea mai mare creştere, cu o creştere de 21,1% şi reprezentând 19,9% din rezervări, urmată de luna iulie, care creşte cu 14,6% acaparând 18,3%. Singura lună negativă este iunie, cu o scădere de 7,7%, dar are încă o cotă semnificativă de 18,1%.

Las agencias alemanas acumulan un 5,4% más de reservas para el verano

În ceea ce priveste sezonul de iarnă, care se încheie în luna octombrie, agenţiile germane menţin o creştere a vânzărilor de 2,3%, luna martie înregistrând cea mai mare creştere, de 17,3%, în timp ce, aprilie suferă o scădere de 16,4%.

În datele din ianuarie, rezervările pentru vară au reprezentat 90% din total, în timp ce cele last minute doar 7,6%. Rezervările pentru iarnă reprezintă deja 2,1%.

Agenţiile germane acumulează cu 5,4% mai multe rezervări pentru vară.

Agenţiile germane acumulează cu 5,4% mai multe rezervări pentru vară.

 

Sursă: hosteltur.com

One comment

  1. […] faţă de rezultatele înregistrate până în ianuarie, care, aşa cum am informat în ştirea Agenţiile germane acumulează cu 5,4% mai multe rezervări pentru vară, erau la un nivel […]

Leave a Reply