Agenția de turism din România care a angajat doi agenți de turism din Cuba și India

Cu o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro în anul 2014 și peste 15.000 de turiști în circuitele exotice pe care le-a organizat în cei opt ani de activitate, agenția de turism Eturia duce consultanța în turism la un nou nivel, astfel încât să poată oferi turiștilor români servicii unice pe piață. Fiind specializată pe vacanțe personalizate și destinații exotice, agenția a inclus în echipa sa doi consultanți în turism din Cuba și India, care oferă turiștilor români sfaturi și idei pentru experiențe de neuitat, în special către țările lor natale. Amândoi locuiesc în România și sunt îndrăgostiți deja de țara noastră, cubaneza cunoscând și limba română.

Turiștii români atrași de plaje, trabucuri și istoria Cubei

Yulicary Sarracent este o tânără cubaneză care a decis să se mute în România, după ce a fost ghid turistic acreditat în Cuba timp de 5 ani. Peste 20 de grupuri de români au cunoscut mai bine Cuba, ghidați în limba lor maternă de Yulicary. Cuba este o destinație de vacanță cu totul aparte, în care ai senzația că te întorci în timp. Turiștii au parte de experiențe deosebite, o viață de noapte activă, peisaje idilice, plaje exotice și multă relaxare.

Românii din grupurile pe care le aveam erau foarte zâmbitori și prietenoși, aproape la fel ca noi. Erau interesați de istoria țării, trabucuri, cabaret și plaje. Cu toții eram fericiți când veneau grupuri din România, aceștia fiind mult mai înțelegători decât englezii sau francezii. Poate fi considerat și asta un motiv pentru care am ales România, știam că voi fi bine primită”, a declarat Yulicary.

Yulicary stăpânește deja limba română, absolvind liceul Cervantes din București. Acest lucru i-a permis să înțeleagă mai bine cultura și să se atașeze de oameni, astfel că, în prezent, consideră că România este a doua ei casă. Majoritatea grupurilor de turiști Eturia care călătoresc în Cuba sunt însoțite de Yulicary, pentru a avea parte de o experiență cu totul deosebită.

 

Indianul din Piatra Neamț care ajută românii să descopere India autentică

Hardik Shah s-a născut în India și, în prezent, locuiește în Piatra Neamț. Iubește România pentru preparatele tradiționale, zonele cu verdeață și oamenii prietenoși. Hardik a renunțat la afacerile de familie pe care le conducea în India pentru a oferi consiliere românilor ce doresc să-i viziteze țara natală. El lucrează la departamentul de ticketing al agenției Eturia, călătorește frecvent în diferite destinații din lume, pentru a se asigura că Eturia oferă turiștilor cea mai frumoasă experiență de vacanță și merge în India ca însoțitor de grup.

M-am stabilit în România fiindcă mi-am urmat inima, îndrăgostindu-mă de o româncă. Nu regret nicio clipă că am venit, m-am lăsat cucerit de peisajele și drumurile pe care le aveți, dar și de ciorba cu legume. Turiștii români sunt foarte fericiți că le pot recomanda destinații autentice din India, care le oferă contact direct cu localnicii și experiențe memorabile în zonele sigure. Un astfel de circuit inedit este Colours of South India din luna martie, în care voi avea plăcerea să prezint turiștilor la fața locului India incredibilă, așa cum nu au mai avut ocazia să o descopere până acum”, a declarat Hardik.

India este o destinație plină de culoare, tradiții și arome culinare, care îți încântă toate simțurile. O experiență aparte pe care turiștii români aleg să o trăiască până la cele mai mici detalii. Din India te întorci o cu totul altă persoană, indiferent că alegi circuitul clasic Golden Triangle of India, participi la unul din festivalurile tradiționale sau te relaxezi în unul din faimoasele resorturi de wellness & spa. Anul acesta Eturia a înregistrat o creștere cu peste 20% a solicitărilor de vacanțe în India și, cu siguranță, aceasta va fi din ce în ce mai semnificativă, datorită interesului sporit al turiștilor de a vizita India.

 

Despre Eturia

Eturia, gândită ca agenție tailor made, a vândut în cei opt ani de activitate peste 11.000 de pachete de vacanță personalizate și destinații exotice. Din cei peste 15.000 de turiști care au ales serviciile agenției Eturia, peste 75% sunt clienți fideli. Fără a fi considerată o agenție de turism

exclusivistă, ofertele sale includ la ora actuală 120 de destinații din întreagă lume, cele mai solicitate fiind Republica Dominicană, Maldive, Cuba și Mexic. Înființată în anul 2007, compania dezvoltă trei direcții principale de business: vacanțe personalizate pentru turiștii cu bugete medii de vacanță, vacanțe cu plecări predefinite, create pe principiul celui mai bun tarif, și vacanțe de lux pentru clienții care doresc destinații mai puțin accesibile. În anul 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro.

Leave a Reply