Abu Dhabi va investi un miliard de dolari într-un parc tematic

Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, va avea un nou parc tematic Warner Bross în urma unui acord semnat între compania americană de divertsiment şi compania locala Miral Asset Management, pentru care se vor investi 1.000 de milioane de dolari în proiect.

Este de aşteptat ca spaţiul de petrecere a timpului liber să fie deschis în 2018 şi instalaţiile sale vor include atracţii bazate pe personajele studiolui de film, cum ar fi Batman, Superman, Wonder Woman, Scooby-Doo şi Bugs Bunny.

Noul parc tematic Warner va fi amplasat pe insula Yas, un loc în care se află deja un centru de agreement Ferrari, un parc acvatic şi unde are loc, de asemenea, Grand Prix-ul Formula 1 din Abu Dhabi.

Potrivit afirmaţiilor preşedintelui Warner Bross Entertainment, Kevin Tsujihara, “lucrând cu partenerul nostru Miral, vom duce experienţa noastră pe insula Yas, una dintre cele mai importante destinaţii în materie de divertisment din lume, pentru a crea o experienţă complet interactivă, inovatoare şi unică”.

Recreaţia virtuală a intrării în viitorul parc tematic Warner Bross în Abu Dhabi

Recreaţia virtuală a intrării în viitorul parc tematic Warner Bross în Abu Dhabi

Lucrările la noul parc tematic in insula Yas din Abu Dhabi au început deja.

Lucrările la noul parc tematic in insula Yas din Abu Dhabi au început deja.

Între timp, preşedintele Miral Asset Management, Mohammed Khalifa Al Mubarak, a asigurat că parcul tematic va fi “încă un pas” în obiectivul Emiratului de a pune Abu Dhabi “pe harta globală” a turismului internaţional.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply