Shadow

ABTA alege Turcia pentru a-și celebra Convenția anuală în 2023

Bodrum, în Turcia, va găzdui anul viitor evenimentul anual The Travel Convention organizat de asociația agențiilor britanice și a touroperatorilor ABTA

 

Convenția, pe care Turcia a găzduit-o anterior în destinatii precum Antalya, în 2012, sau Istanbul, în 1996, se va desfășura în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2023. Delegații se vor caza în resort-ul Bodrum Luxury Hotel, relatează asociația. 

 

Pentru anul viitor, partenerul gazdă va fi Agenția Turcă de Promovare și Dezvoltare a Turismului (TGA).

 

„Sunt foarte încântat că Bodrum va găzdui Convenția de călătoria din 2023. Acest minunat oraș stațiune este o destinație foarte iubită și sunt sigur că va continua să crească în popularitate”, a declarat Mark Tanzer, director executiv. 

 

Anunțul destinației care va găzdui următoarea Convenție a agențiilor britanice a fost făcut săptămâna aceasta la Marrakech, în cadrul sfârșitului evenimentului din 2022, unde au fost evidențiate beneficiile Bodrumului.

 

În acest fel, orașul turc va găzdui acest tradițional eveniment de trei zile care îi va determina pe reprezentanții sectorului turistic britanic să reflecteze asupra situației pieței și să înceapă să lanseze previziunile pentru 2024. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.