A călători cu adolescenţi: reţeta pentru succes sau eşec

89% dintre adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani consideră că o conexiune WiFi stabilă este “esenţială” pentru vacanţele lor, potrivit unui sondaj efectuat pe un eşantion de 22.000 de persoane, realizat de site-ul de rezervare de hoteluri  Booking.com. Aceşti tineri sunt cunoscuţi sub numele de Generaţia Z, deoarece sunt cei care vin în urma Generaţiei Y (cunoscută şi sub numele de milenials). 

Potrivit Booking, “adolescenţii de astăzi (între 12 şi 15 ani) pun accentul pe reţelele sociale şi pe ţinerea legăturii cu prietenii lor în timp ce ei sunt plecaţi”.

 

 

Unele dintre rezultatele importante ale studiului sunt:

– Majoritatea (89%) dintre adolescenţii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani consideră esenţială existenţa unei conexiuni WiFi stabile.

– A avea posibilitatea de a face fotografii frumoase pentru a le urca pe reţelele sociale este importantă pentru aproape jumătate dintre respondenţi (44%).

– A se caza aproape de o piscină sau o plajă, şi având numeroase activităţi de făcut, apar, de asemenea, printre cei mai importanţi factori.

– Cu toate acestea, doar 25% dintre tineri între 12 şi 15 ani consideră că este important să îşi facă prieteni în timpul vacanţelor.

Acest studiu a fost realizat cu un total de 22.564 de răspunsuri de la copii cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, în 31 de pieţe.

Repondenţii trebuie să aibă între 5 şi 15 ani şi să se fi cazat cel puţin o noapte într-o unitate de cazare aflată pe Booking.com pentru a face comentariul cu permisiunea părinţilor.

În rezultate au fost incluse doar naţionalităţile a căror respondenţi au depăşit 100 de persoane, şi doar ţările de destinaţie care au înregistrat mai mult de 100 de vizitatori. Datele au fost colectate între 3 iunie şi 29 august 2016.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply