Archive for July 2018

Marriott va ajunge la 200 de hoteluri în Africa până în 2022

Marriott International a făcut un agajament puternic faţă de expansiunea în Africa, după ce a fost primul ţglobal care a făcut o investiţie masivă în acest continent atunci când a achiziţionat Protea Hotel Group în 2014. Acum, obiectivul său este să depăşească 200 de unităţi cu 37.000 de camere între deschise şi în proiect până în 2022.

Citeşte mai departe

10 acţiuni pentru a identifica segmentele obiective ale afacerii tale

Faptul de a putea analiza poziţia afacerii noastre pe piaţă în raport cu consumatorii şi concurenţii, facilitează intrepretarea şi implementarea unei strategii digitale. Având instrumentele şi cunoştinţele potrivite, este posibilă adaptarea unei strategii care urmăreşte îmbunătăţirea experienţei călătorului şi a rentabilităţii pe care acesta o generează pentru compania noastră.

Citeşte mai departe

Topul 30 mondial al destinaţiilor pentru turism medical

Topul mundial al celor 30 destinaţii pentru turism medical este condus de Canada, urmată de Marea Britanie şi Israel, potrivit Indexului Turismului de Sănătate elaborat de Fetscherin & Stephano şi publicat de Ostelea School of Tourism & Hospitality.

Citeşte mai departe

Cutiile negre ale avioanelor îmbunătăţite

Airbus va echipa avioanele de lung curier A350 cu cutii negre ejectabile începând din 2019, ceea ce înseamnă că acestea ar putea pluti în caz de accident pe mare.

Citeşte mai departe

Ritz-Carlton va intra în industria croazierelor în 2019

Brandul de hoteluri de lux şi resorts Ritz-Carlton îşi pregăteşte intrarea în industria croazierelor cu trei mici îmbarcaţiuni de lux ultra, definite de companie ca şi un concept de “anti-croaziere”. Prima îmbarcaţiune va pleca în 2019, iar rezervările au fost deschise în luna mai a acestui an. 

Citeşte mai departe